Followers

Tuesday, 16 July 2013

Peplum Kids Syawal Collection

Assalammualaikum warahmatullah

Salam Ramadhan buat semua rakan-rakan.
Akhirnya siap gak semua Peplum Kids ready made utk Syawal ni.Penat memang penat tapi rasa berbaloi apabila melihat hasilnya lebih2 lagi bila anak dara Sada jadi modelnya.hehehe..Letih gak melayan karenah Fatihah ni.Nak kene berasuah bagai baru sudi jadi model ^_^
Kepada yg ingin menempah Peplum Kids ni boleh rujuk kat keterangan setiap gambar utk ukuran saiz,warna dan umur jangkaan.Semua ni dah ready made.So,sape cepat dia dapat.Lepas ni dah takde buat Peplum Kids sampai raya ni.Ohh ye..lupa plak.Semua Peplum Kids adalah daripada kain Lycra.
Semoga ramadhan kali ni membawa penuh keberkatan kepada kita semua.Wassalam

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS
WARDUN BLUE PINK

Saiz : 3 - 5 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Material : Lycra satu layer.

WARDUN COKLAT COCOA

Saiz : 2 - 3 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=10.5"
Lengan=14"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=20"
Material : Lycra satu layer.

WARDUN COKLAT MAROON

Saiz : 3 - 4 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12."
Lengan=14.5"
Pinggang=12.5"
Labuh kain=23"
Material : Lycra satu layer.

WARDUN TEQOIST

Saiz : 6 - 8 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12.0"
Lengan=15.5"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=26"

WARDUN LIGHT PURPLE

Saiz : 4 - 6 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12.0"
Lengan=14.5"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=24.5"
Material : Lycra satu layer.

WARDUN YELLOW

Saiz : 2 - 3 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=10.5"
Lengan=14"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=20"

Material : Lycra dua layer.

WARDUN MAROON

Saiz : 6 - 8 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12.5"
Lengan=15.5"
Pinggang=14"
Labuh kain=26.5"

Material : Lycra dua layer

WARDUN PINKY

Saiz : 4 - 6 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12"
Lengan=15.5"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=26.5"

Material Lycra dua layer.

WARDUN PURPLE YELLOW

Saiz : 6 - 8 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12.5"
Lengan=15.5"
Pinggang=14"
Labuh kain=26.5"

WARDUN PINK BLUE

Saiz : 4 - 6 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12"
Lengan=15.5"
Pinggang=13.5"
Labuh kain=26.5"

Saiz : 6 - 8 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=13.5"
Lengan=17.5"
Pinggang=15.5"
Labuh kain=30"
WARDUN TEQOIST ORANGE

Saiz : 4 - 6 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=12.0"
Lengan=14.5"
Pinggang=13.5"
Labuh=24.5"
Material : Lycra satu layer.

WARDUN YELLOW MAROON

Saiz : 6 - 8 tahun (bergantung pada saiz kanak2 )
Bahu=13.5"
Lengan=17.5"
Pinggang=15.5"
Labuh kain=30"




2 comments:

nor baie said...

mcm mna nak order nie sis?

nor baie said...

macam mna nak order nie sis?