Followers

Tuesday, 25 August 2015

KUTU MESIN JAHIT area Shah Alam diteruskan bagi sesi 2016

Maha Suci Allah..kepadanya aku berserah dan bermohon...
Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim sy memberanikan diri untuk menubuhkan Kutu Mesin Jahit dgn niat utk membantu n memudahkn student2 sy n rakan2 mndptkn mesin jahit. Actually semuanya atas kepercayaan mereka trhdp sy juga. Tipulah klu xde masalah terutama time GST, karenah peserta n mcm2 tp Allah sentiasa membantu sy alhamdulillah..
Pada mulanya niat untuk buat 1 group shj utk Group 1 yg disertai oleh Marsha, cgu Shidah, Fiza n sy sendiri. Lama2 tu makin banyak group atas permintaan peserta. Ingatkan dah nak stop tahun ni tapi still ada permintaan even mesin dah semakin naik harga. So utk tahun ni sy bercadang last kutu group 5 j la memandangkan faktor ekonomi yg membimbangkan dan harga mesin semakin naik. Saya risau harga sekarang dah berbeza pada harga tahun depan n suplier x nak kekalkn harga spt yg tlh ditetapkan utk kutu. Saya doa2 agar segala urusan sy dipermudahkan terutamanya declare harga mesin yg x menentu skrg ni.
Klu tengok list name dlm group tu ramai kan tp pic2 yg ni j sempt sy ambik sbg bukti berjalannya kutu mesin sy ni. Yg terima by pos terutamanya ke Sabah mmg x sempt la ambik pic kenangan.
Tahun ni sy tmbah pula kutu Rak Benang. Tapi takat ni ada 2 group shj yg bermula bulan Ogos dan Sept 2015.
Ini bermakna kutu berjln serentak adalah kutu Mesin Jahit (2 group) dan kutu Rak Benang 2 group. Tp kutu Rak Benang group 2 ada kekosongan 1(no giliran 6).
Sapa berminat utk mengisi kekosongan tersebut bolehla whatsapp Sada 01126372285.
Tq atas kepercayaan yg tlh anda letakkan pd saya dan syukur sgt Allah melindungi sy dr segala bentuk penipuan sepanjg sy jadi Mak Kutu ni.
P/s: kutu thun lps dah habis, tp ada 2 org g x ambik mesin..nak bg free kat saya ke?
Mohon empunya mesin datanglah tuntut mesin tu kat bengkel sy.klu x rugi warranty n nanti mesin jd lusuh...adakah..hikhik..

Lokasi kedai : G4,Lorong Universiti,Kg Jalan Kebun Seksyen 30 Shah Alam.







peserta 

No comments: