Followers

Friday, 4 January 2013

Geng Mesin Jahit masuk paper

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..


Hari ini Sada seronok sangat bila on facebook ternampak Geng Mesin Jahit dalam akhbar Kosmo..Terus Sada menguntum senyum sorang2...Walaupun tak dapat berada di tempat kejadian coz Sada masa tu masih berada di kampung,tapi bersyukur sangat2 coz sekali lagi projek amal kami berjaya walaupun sumbangan yang Sada berikan amatlah kecil nilainya...

Istimewanya GMJ Amal yang kami adakan ini adalah tiada paksaan dan walaupun anda suri rumah atau bekerja di rumah anda boleh menyumbang dalam bentuk sarung bantal, pakaian, pakaian terpakai, bekas pensel, telekung dan banyak lagi..Projek amal GMJ masa di penghujung tahun 2012 adalah projek Kusarungkan Kasih Untukmu" di mana para ahli menjahit Sarung Bantal untuk diberikan kepada Hospital2 yang terpilih.

InsayaAllah untuk tahun 2013 ini, ada banyak lagi projek amal yang GMJ anjurkan. Jika anda ingin turut serta dengan projek amal tersebut boleh merujuk kepada admin2 di blog GMJClub dan di page facebook KuSarungkan Kasih Untukmu projek amal Sarung Bantal GMJ Club.

No comments: