Followers

Thursday, 4 April 2013

Pemenang2 Bertuah "Birthday Sada:GIVEAWAY"


Assalamualaikum dan selamat pagi semua...

Terlebih dahulu Sada mohon maaf coz lambat mengumumkan pemenang2 GA ni yer..Sada tau tentu peserta2 dah lama ternanti-nanti dan tak sabar nak tau kot2 andalah orang yang bertuah dlm GA Sada ni kan.. Jadual sangat2 padat dan terlalu buzy.  Apapun terima kasih bebanyak coz sabar dan memahami keberadaan Sada.

Seperti dijanjikan yang Sada akan mengumumkan pemenang2 bertuah pada awal/minggu pertama April 2013 so pagi ni Sada dah ada senarai pemenangnya. Apa yg lebih menarik Sada menambah 1 lagi hadiah untuk Pemenang Pilihan yer. Pemenang Pilihan ni Sada pilih berdasarkan kesukaan Sada terhadap persembahan entry mengenai GA Sada ni. Salah 1 nya juga Sada tengok bagaimana kesungguhan dan kelainan peserta tersebut.

Sebelum mengumumkan pemenang2 GA ni biarlah Sada senaraikan blog2 peserta beserta no yang Sada letakkan pada setiap blog untuk memudahkan cabutan bertuah dijalankan. Untuk memeriahkan majlis cabutan bertuah ii pula Sada menjemput Dato' dan Datin Penyibuk untuk membuat cabutan bertuah tersebut.   Mereka ini sebenarnya tidak mahu ketinggalan dan sangat berbesar hati bila di beri peluang untuk mencabut undi...tapi mengundi mereka tak nak hihi...Jadi nasib anda sama ada bertuah atau tidak menerima hadiah GA ini ditentukan oleh tangan2 Dato' dan Datin Penyibuk ini yer..

Dato' Penyibuk
Datin Penyibuk

Tanpa membuang masa ini dia senarai peserta yang mengikuti GA ni:

Senarai Peserta GA


OK..tu senarainya yang siap dengan no masing2 ya..

Selepas cabutan dilakukan, Berikut adalah Senarai Pemenang beserta Hadiah2 yg anda menangi:







Peserta No 10
Peserta No 20
Peserta No 8




HADIAH SAGUHATI(telah ditambah kepada 7 pemenang berbanding sebelum ini hanya 5 pemenang shj):

Peserta No 40
Pemenang No 6

Lilin Rose: Pemenang No 21
Headband & Keychain: Pemenang No 23
Headband & Keychain: Pemenang No 27
Headband & Keychain: Pemenang No 1
Headband & Keychain: Pemenang No 44
Manakala bagi Pemenang Pilihan jatuh kepada: 

Peserta No 2
nur liyana bt che rohazi

Huh...akhirnya selesai sudah mengumumkan para pemenang2 hadiah bertuah sempena Birthday Sada yg lepas ni..

Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada semua peserta yang sudi memeriahkan lagi GA ni. 

Kepada peserta yang tidak memenangi sebarang hadiah jangan dukacita, cuba lagi di lain kali. Sada akan buat GA sempena birthday Dato' n Datin Penyibuk tu InsayaAllah pada akhir bulan April-Mei.Bagi pemenang2 bertuah InsayaAllah Sada akan umumkan kemenangan anda di dalam post entry GA Sada ni yer.Bagi sedikit masa utk Sada pegi jelajah yer. Paea pemenang di minta meyerahkan nama,alamat dan no tel utuk tujuan pengeposan hadiah. Hadiah akan di post InsayaAllah dlm bulan April la yer InsayaAllah.

Oh yer, pemenang di minta menyerahkan butir2 yg dikehendaki seklewat2ya pada hujung minggu ke 2 April yer. Coz minggu ke 3 dan ke 4 Sada mesti dah buzy tahap gaban dan nak on9 pun kejap2 jer. X lama macam hari ni. 

K la babai..:)

10 comments:

heirizalieyana said...

alhamdulillah menang,,dh hntr detail

Sada Suardi said...

Tahniah Heirizalieyana...

Ok note...
akk dah letak nama pd hadiah tu yg dah bagi add penuh.

Aina Areen said...

alhamdullilah , menang :) terima kasih yaa

wana wazm said...
This comment has been removed by the author.
Norvanida said...

Alhamdulillah menang :)

Nurul Azimma said...

Tahniah kepada yang menang :)

cik amal said...

tahniah pada yang menang :)

Nur Atira said...

wahh , menanggg . tapi nak anta kat mana detailnye . hihi

madi torres said...

Tahniah pd semua yg bertuah..

Nur Atira inbox Sada Collections atau sms nama,add n no fon ke 01126372285 k..

Sada Suardi said...

Setakat ni Sada baru menerima 6 orang pemenang...
So sesapa yg belum bagi nama,add,no tel n no bertuah sila feedback Sada ASAP yer.
sila inbox kat page Sada Collections atau facebook Sada butir2 yg dikehendaki ye..tq