Followers

Wednesday, 29 May 2013

TELEKUNG LYCRA KANAK-KANAK

Selepas Telekung Hijab Lycra ramai pula customer dan rakan-rakan yang bertanyakan Telekung Kanak-kanak. Sada memang ada buat tapi hanya untuk terima tempahan sahaja. Almaklumlah Kanak2 ni kan umur berperingkat-peringkat. Tapi bila kita cakap boleh tempah orang macam tak yakin jer coz tak nampak yang ready-made. So kali ni Sada buat juga la yang ready-made hanya untuk umur 2 tahun hingga 7 tahun sahaja. Yang lain boleh tempah. Yang ready-made ni boleh dijadikan contoh dan panduan.



KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH JELAS
Comel kan..Tentu comel kalau anak atau adik anda yg pakai...











Warna : Maroon

Size :
S = 2-3 tahun
Labuh telekung=25"
Labuh kain=26"

M = 4-6 tahun
Labuh telekung=28"
Labuh kain=29"

L = 6-8 tahun
Labuh telekung=35"
Labuh kain=37"

XL = 9-12 tahun
Labuh telekung=38"
Labuh kain=41"

Warna : Teh Susu

Size :
S = 2-3 tahun
Labuh telekung=25"
Labuh kain=26"

M = 4-6 tahun
Labuh telekung=28"
Labuh kain=29"

L = 6-8 tahun
Labuh telekung=35"
Labuh kain=37"

XL = 9-12 tahun
Labuh telekung=38"
Labuh kain=41"





Size Available:
2-3 tahun : Cream, Green, Pink, Brown
4-6 tahun : Cream, Green, Pink, Brown
6-8 tahun : Cream, Green, Pink, Brown
8-10 tahun : Cream, Green, Pink, Brown

Poslaju: RM8

Sada gunakan Lycra Spandex sebab murah pun murah berbanding Lycra biasa.Selain itu, ianya cantik sebab berkilat dan lembut. 

Untuk warna hanya warna tersebut sahaja yang ada sebab 2 hari lepas pegi kedai kain semua warna untuk Lycra Spandex ni dah out of stock. 
Lycra biasa ada lah tapi harga tak sama dengan yang ini. Harga Lycra biasa lebih mahal dari yang ni. 

Kalau nak beli kain sendiri then hantar jahit pun boleh...tak de masalah..Cuma harga kain yang anda dapat mungkin lebih mahal atau lebih murah dari yang Sada dapat kan.. 




11 comments:

MaRj said...

Berapa ringgit sehelai bagi kanak-kanak 4-6 tahun?

sabrina said...

assalam..saya nak yg saiz 2-3 thn warna pink - 2pcs...brp rm ye satu.sms 0193664569.tq

Sada Suardi said...
This comment has been removed by the author.
Sada Suardi said...

Telekung kanak2 umur 4 tahun 1 layer RM85 dan 2 layer RM95.Utk umur 6 tahun 1 layer RM95 dan 2 layer RM105.Harga termasuk kos pos laju.Utk keterangan lanjut sms/call/whatsapp 01126372285.tq

Anonymous said...

assalamualaikum..saya mahu order telekung utk 2-3 tahun warna pink 1 unit. 0123093385.jazakallahu khair.

Anonymous said...

assalammualaikum, saya nak order telekung tuk umur 2-3 tahun warna pink.

Fairuz Iryani said...

salam sis..untuk anak2 umur 3 dan 5 tahun ada size ker? price berapa?
pesonatimur2@yahoo.com

eliani rahman said...

Asslm klu nk borong 30 pcs. ..brpa eliani47@yahoo.com

missrawakramblings said...

salam saya ingin order telekung utk umur 2 tahun- boleh email ke erinazahara@gmail.com tq

raihan said...

Assalammualaikum....
Sy nk order telekung 4-6 2pcs
Warna pink.. pls email me... nafisndhan@gmail.com
Tq

unknown said...

Salam sis,berapa harga utk saiz XL tu umr 9-12thn.sms nom sy 0148114123