Followers

Monday, 19 August 2013

Kelas Jahitan Ogos 2013

Assalammualaikum

Alhamdulillah.Seorang lagi student telah menamatkan kursus jahitan telekung dengan jayanya..hehe.Semoga ilmu yg dimiliki dimanfaat dengan sepenuhnya.Terima kasih Kak Imah.Kalau dah ada hasil tangan sendiri tu,post le kat sini ye..hehe

Kak  Imah
KELAS TELEKUNG LYCRA(18/8/13)

Puas hati dengan hasil sendiri.Tahniah Kak Imah :)

Mega
KELAS ASAS JUBAH(24/9/13)
Sehari sebelum Mega ada kelas Jahitan Baju Kurung selama 2 hari dihadiri oleh Zuraina. Namun disebabkan masalah teknikal gambar tidak dapat di ambik. 

Mega ni peminat jubah dan berniaga kain English Cotton. Lihat sahaja lah Jubah Cotton yang dihasilkannya itu, cantik kan...

 Kepada yang ingin mempelajari kursus asas jahitan seperti tudung,jubah,blouse,peplum dan lain2,boleh whatsapp/sms ke 01126372285 - Puan Sada.

1 comment: